Μετακινήσεις από Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΚΤΕΛ
date_range
date_range

Περίπατος στο Ναύπλιο
2,5 – 3 ώρες
Ναύπλιο
Μικρές ομάδες, οικογένειες, ζευγάρια

Μια υπέροχη βόλτα στην ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, είναι μια ιδανική πρόταση γι΄αυτούς που επισκέπτονται πρώτη φόρα την περιοχή.

Ο ξεναγός μας σας συναντά στο ξενοδοχείο σας και ξεκινάτε την βόλτα σας από την Πύλη της Ξηράς, την μοναδική είσοδο της πόλης επί ενετοκρατίας. Περνάμε από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας και καταλήγουμε στην πλατεία Συντάγματος, όπου βενετσιάνικα και νεοκλασικά κτίρια δεσπόζουν τριγύρω. Χαρακτηριστικά κτίρια, όπως το Βουλευτικό και το αρχαιολογικό μουσείο είναι στον δρόμο μας και η περιήγηση στα σοκάκια της παλιάς πόλης είναι παραμυθένια. Ανεβαίνουμε στην Ακροναυπλία, την ακρόπολη του Ναυπλίου και απολαμβάνουμε την μοναδική θέα. Η βόλτα μας θα κλείσει στο λιμάνι της πόλης, όπου με το καραβάκι θα περάσουμε απέναντι στο Μπούρτζι, το ενετικό φρούριο χτισμένο πάνω σε ένα νησάκι, το οποίο αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου.

Η βόλτα μας θα κλείσει στο λιμάνι της πόλης, όπου με το καραβάκι θα περάσουμε απέναντι στο Μπούρτζι, το ενετικό φρούριο χτισμένο πάνω σε ένα νησάκι, το οποίο αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου.

Αναχώρηση από

Ένδυμα
Όλο το χρόνο
Περιλαμβάνεται
  • Ξενάγηση στο Ναύπλιο από αγγλόφωνο συνοδό
  • Σας παραλαμβάνουμε από το ξενοδοχείο σας ή το σημείο συνάντησης μας
  • Αστική ευθύνη
  • Φόροι
  • Απόβαση στο Μπούρτζι με καραβάκι
  • Πλήρης επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή ημερομηνίας σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών

Δεν περιλαμβάνεται

Book Now

ZΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε Κράτηση της Περιήγησης

Διαδρομή

Δείτε τη διαδρομή της περιήγησης στη Μονεμβάσια με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις.
Περίπατος στο Ναύπλιο
close