Μετακινήσεις από Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΚΤΕΛ
date_range
date_range

Food Tour Ναύπλιο
3 - 3,5 ώρες
Ναύπλιο
Μικρές ομάδες, ζευγάρια

Επιλέξτε να γνωρίσετε την γαστρονομική πλευρά αυτής της υπέροχης πόλης, με έναν ντόπιο ξεναγό που θα σας γνωρίσει τις γεύσεις και τα αρώματα των τοπικών προϊόντων.

Ξεκινώντας από το σημείο συνάντησης, θα περιηγηθούμε βλέποντας τα κυριότερα σημεία της πόλης, κάνοντας στάσεις για γευστικές δοκιμές σε προσεκτικά επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων και ποτών.

Ξεκινάμε με ένα πλούσιο ελληνικό πρωινό και συνεχίζουμε με την περιήγηση στα κυριότερα σημεία της ιστορικής πόλης. Κάνουμε στάση σε ένα παραδοσιακό παντοπωλείο, όπου θα γευτούμε παραδοσιακά τυριά και αλλαντικά, ποικιλίες ελιάς και λαδιού, καθώς και μέλι και γλυκά του κουταλιού με γιαούρτι. περνάμε μέσα από την κεντρική πλατεία του Ναυπλίου, με τα υπέροχα βενετσιάνικα νεοκλασικά κτίρια και καταλήγουμε σε μία πλήρως ενημερωμένη κάβα. Εκεί δοκιμάζουμε εξαιρετικά ελληνικά κρασιά, ούζο και τσίπουρο, καθώς ο οινοχόος μας μυεί στον κόσμο του κρασιού και στην ιστορία του, που ξεκινά στην περιοχή από τα αρχαία χρόνια.

Τελειώνουμε την περιήγηση στο λιμάνι του Ναυπλίου και στο ιστορικό Μπούρτζι, γεμάτοι από γεύσεις και αρώματα που θα κάνουν αυτή την εμπειρία αξέχαστη.

Αναχώρηση από

Ένδυμα
Όλο τον χρόνο
Περιλαμβάνεται
  • Ξενάγηση στο Ναύπλιο από αγγλόφωνο συνοδό
  • Σας παραλαμβάνουμε από το ξενοδοχείο σας ή το σημείο συνάντησης μας
  • Είσοδος και γευστικές δοκιμές
  • Αστική ευθύνη
  • Φόροι
  • Πλήρης επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή ημερομηνίας σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών

Δεν περιλαμβάνεται

Book Now

ZΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε Κράτηση της Περιήγησης

Διαδρομή

Δείτε τη διαδρομή της περιήγησης στη Μονεμβάσια με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις.
Food Tour Ναύπλιο
close