Μετακινήσεις από Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΚΤΕΛ
date_range
date_range

Κανάλι – Επίδαυρος – City Tour Ναύπλιο – Μυκήνες από Αθήνα
11 ώρες
από την Αθήνα
Μικρές ομάδες, οικογένειες, ζευγάρια

Μια μονοήμερη εκδρομή, που ξεκινάει από την Αθήνα με πρώτη στάση το κανάλι της Κορίνθου, που ενώνει τον Κορινθιακό κόλπο με τον Σαρωνικό.

Συνεχίζουμε την περιήγηση στην αρχαία Επίδαυρο, όπου το αρχαίο θέατρο αποτελεί ένα από τα διασημότερα αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδας. το Ασκληπιείο αποτελούσε το κέντρο ίασης σοβαρών νοσημάτων για ολόκληρη την αρχαία Ελλάδα, ως εκ τούτου γύρω το αναπτύχθηκαν πολλά μνημεία με σημαντικότερο τον ναό του Ασκληπιού, τον Θόλο και άλλα.

Συνεχίζουμε στην ρομαντική πόλη του Ναυπλίου για μια βόλτα στην παλιά πόλη. Η βόλτα μας ξεκινά από την Πύλη της Ξηράς, την μοναδική είσοδο της πόλης επί ενετοκρατίας. περνάμε από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας και καταλήγουμε στην πλατεία Συντάγματος, όπου βενετσιάνικα και νεοκλασικά κτίρια δεσπόζουν τριγύρω. χαρακτηριστικά κτίρια, όπως το Βουλευτικό και το αρχαιολογικό μουσείο είναι στο δρόμο μας και η περιήγηση στα σοκάκια της παλιάς πόλης είναι παραμυθένια. Ανεβαίνουμε στην Ακροναυπλία, την ακρόπολη του Ναυπλίου και απολαμβάνουμε την μοναδική θέα. Η βόλτα μας θα κλείσει στο λιμάνι της πόλης, μπροστά στο φημισμένο Μπούρτζι, το ενετικό φρούριο χτισμένο πάνω σε ένα νησάκι, το οποίο αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου.

Τελευταία μας στάση είναι ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών. Θα ταξιδέψουμε στο βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, όπου αναπτύχθηκε ένας από τους λαμπρότερους πολιτισμούς της ελληνικής προϊστορίας, ο μυκηναϊκός πολιτισμός. Η Πύλη των Λεόντων, η μνημειακή είσοδος των ανακτόρων, τα κυκλώπεια τείχη γύρω από την ακρόπολη και οι θολωτοί τάφοι του Ατρέα και της Κλυταιμνήστρας, αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις του αρχαίου κόσμου.

Αναχώρηση από

Ένδυμα
Όλο τον χρόνο
Περιλαμβάνεται
  • Αγγλόφωνο συνοδό (ξεναγός στους αρχαιολογικούς χώρους κατόπιν συνεννόησης)
  • Ιδιωτική μετακίνηση από την Αθήνα προς τους αρχ. χώρους και επιστροφή
  • Σας παραλαμβάνουμε από το ξενοδοχείο σας ή το σημείο συνάντησης μας
  • Ξενάγηση στην πόλη του Ναυπλίου από αγγλόφωνο συνοδό
  • Αστική ευθύνη
  • Φόροι
  • Εισιτήρια στους αρχαιολογικούς χώρους
  • Πλήρης επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή ημερομηνίας σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών

 


Δεν περιλαμβάνεται

Book Now

ZΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε Κράτηση της Περιήγησης

Διαδρομή

Δείτε τη διαδρομή της περιήγησης στη Μονεμβάσια με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις.
Κανάλι – Επίδαυρος – City Tour Ναύπλιο – Μυκήνες από Αθήνα
close